Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament posa en marxa una campanya de voluntariat

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat una campanya de voluntariat per ajudar les persones que més ho necessiten durant aquests dies de confinament. Poden col·laborar-hi, totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 60 anys, que no tinguin cap malaltia crònica o respiratòria i que no formin part dels grups de risc. Els interessats han d’emplenar el següent formulari: https://www.llagosta.cat/voluntariat.

De moment, ja s’han inscrit més de cinquanta de persones per fer de voluntàries. En els propers dies s’activarà aquest servei de voluntariat i es facilitarà un telèfon per tal que aquelles persones que el necessitin facilitin les seves dades. Bàsicament, està adreçat a persones amb mobilitat reduïda, les que estan en aïllament perquè tenen algú a casa amb símptomes i no poden sortir a comprar, gent gran…

Publicitat

Publicitat