Divendres, 26 abril 2024
18.3 C
La Llagosta

La ciutadania, entitats i comerços donen material de protecció del coronavirus

Empreses, comerços i particulars de la nostra població han donat material de protecció a la Policia Local de la Llagosta davant de l’emergència provocada pel coronavirus. Es tracta de mascaretes, guants i altres elements que serviran per atendre correctament la ciutadania.

L’Ajuntament de la Llagosta va fer una crida a la ciutadania i a les empreses el 19 de març perquè li cedissin material de protecció contra el coronavirus. Des del primer moment, comerços, veïns i veïnes van respondre a la petició. La Policia Local ha rebut caixes de mascaretes de diversos tipus, guants de làtex, pots d’antisèptic i granotes de protecció.

Fins al moment s’han rebut disset lliuraments, molts de particulars, altres de comerços, com La Botiga de la Lili o el Centre d’Estètica Rosa Ocaña, i d’entitats, com la Peña Madridista o l’ONG ADN.

L’Ajuntament de la Llagosta vol agrair totes aquestes donacions i continua fent una crida a cedir material que servirà perquè la Policia Local, Protecció Civil, personal municipal i persones voluntàries puguin fer la seva tasca durant aquests dies d’emergència contra el coronavirus.

Publicitat

Publicitat

Més notícies