Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Es demana anar al CAP de la Llagosta només per a urgències

Es demana a la ciutadania que eviti les visites al CAP de la Llagosta. Hores d’ara, només s’atenen visites urgents. Es pot trucar al telèfon 93 574 98 10 en cas de necessitat. Les persones que tinguin algun pla de medicació vençut no cal que vagin a l’ambulatori a renovar-lo. A qualsevol de les farmàcies de la nostra localitat li dispensaran la medicació. Cal portar obligatòriament la targeta sanitària. Si s’ha perdut la recepta, tampoc no cal anar a l’ambulatori. S’ha d’anar directament a la farmàcia. Per a altres temes de receptes, cal trucar al 93 574 98 10 i no anar al CAP.

Les analítiques, proves i visites no urgents s’han anul·lat i s’hauran de reprogramar per telèfon quan passi aquesta situació d’excepcionalitat.

Les baixes i parts de baixa, no cal anar a buscar-los, ja que es poden enviar per correu electrònic. Es pot trucar al CAP per donar l’adreça electrònica. També per Internet, a través de La Meva Salut, es pot accedir a les baixes, resultats mèdics, receptes electròniques i es pot contactar amb el vostre metge.

Es pot donar d’alta a La Meva Salut trucant gratuïtament al 900 053 723 de dilluns a divendres de 8 h a 20 h.

Sobre el tema del coronavirus, només es donen baixes a les persones treballadores malaltes i a les que estan en aïllament per ordre del Departament de Salut. El confinament general, la cura d’un familiar o una indicació de l’empresa no són criteris per tramitar una baixa laboral. Per a qualsevol dubte, cal trucar al 012.

Es recomana evitar les visites al CAP, ja que, degut a les mesures de seguretat que s’han pres, la capacitat d’atenció es veu reduïda.

Publicitat

Publicitat