Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El CEM El Turó publica vídeos de classes dirigides amb els seus monitors per fer esport des de casa

El CEM El Turó ha iniciat una campanya per fer esport des de casa. Els monitors i monitores del complex esportiu municipal penjaran vídeos al canal de Youtube de l’equipament amb classes dirigides amb l’objectiu de fer esport mentre duri el confinament.

Avui dimarts ja s’ha penjat una primera classe de tonificació d’un quart d’hora de duració i que ha estat realitzada pel monitor Juan Carlos Rodríguez Tapia. També, s’ha penjat un segon vídeo amb el repte de fer un minut al dia d’esquats, impulsat per la monitora Cristina.

Els vídeos dels monitors i monitores estan enregistrats des dels seus respectius domicilis i no necessiten cap material específic. El CEM El Turó penjarà diversos vídeos al llarg de la setmana i es podran veure al seu canal de Youtube i per les seves xarxes socials de Twitter i Facebook.

Publicitat

Publicitat