Divendres, 03 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Tots a casa, excepte pels motius excepcionals de l’estat d’alarma

L’estat d’alarma aprovat dissabte pel Consell de Ministres obliga a tothom a estar a casa. Només en aquells casos fixats pel decret es permet sortir al carrer: adquirir medicaments o menjar, anar a la feina i tornada a casa, assistir al metge, assistència i cursa de persones vulnerables, repostatge de combustible, assistència a bancs quan sigui imprescindible i passejar mascotes.

A la Llagosta, malauradament, ja s’han donat els primers casos de persones amb símptomes compatibles amb el coronavirus. En concret, durant el cap de setmana, han estat ateses al CAP cinc persones. Altres dues estan ingressades a l’Hospital de Mollet. Una altra veïna, de mitjana edat que havia estat a Bolònia, evoluciona bé.

D’altra banda, la Policia Local ja ha començat a denunciar aquelles persones que no respecten l’estat d’alarma, que s’enfronten a multes a partir de 600 euros.

Dissabte, els agents ja van haver de fer fora del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert una vuitantena d’infants que havien saltat la tanca i estaven jugant en aquesta instal·lació esportiva.

.

Publicitat

Publicitat

Més notícies