Dissabte, 04 maig 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament estableix noves mesures pel coronavirus

L’Ajuntament de la Llagosta tancarà a partir de demà tots els equipaments municipals (Casal d’Avis, CEM El Turó, Can Pelegrí, Centre Cultural, Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, Pavelló Antonio García Robledo, Nou Casal). El Mercat Municipal continuarà funcionant amb normalitat. Les persones que habitualment mengen al Casal d’Avis podran anar a aquest edifici cada dia a recollir el menjar per emportar-se’l a casa.

A més, queden suspeses totes les activitats en equipaments i espais públics organitzades per l’Ajuntament o per les entitats. Aquesta prohibició afecta a tota la programació de les Festes de Sant Josep.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta es mantindrà oberta, però es demana als veïns i veïnes que només hi vagin per tràmits urgents. Es recomana que facin sevir la Seu electrònica i facin els tràmits on line.

L’Ajuntament de la Llagosta ha creat un gabinet de coordinació sobre el coronavirus, format per l’alcalde, regidors de l’equip de govern i empleats municipals. Aquest grup es va reunir per primera vegada dilluns i mantindrà trobades cada dia per analitzar la situació i prendre les mesures adients d’acord amb les directius de les autoritats sanitàries i d’altres administracions supramunicipals.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha fet “una crida a la calma” i ha recordat que “aquestes mesures són de caràcter preventiu per evitar la propagació del virus”.

La ciutadania pot seguir qualsevol informació relacionada amb el coronavirus a la Llagosta pels canals oficials de l’Ajuntament. També hi ha l’opció de subscriure’s al servei d’informació via whatsapp de l’Ajuntament enviant la paraula ALTA al número de telèfon 650 67 52 62. El Consistori demana que no es faci cas a rumors ni a canals no oficials.

D’altra banda, la Nit de les Dones que s’havia de celebrar el 14 de març ha estat ajornada. L’objectiu és que aquesta activitat, que formava part de la programació per commemorar a la Llagosta el Dia Internacional de les Dones, es pugui fer més endavant. No obstant això, mentre que no s’acorda una nova data, l’Ajuntament ha decidit retornar els diners a les persones que ja havien comprat les entrades. Cal adreçar-se al Restaurant La Familia per demanar la devolució.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies