Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament informa la ciutadania sobre el coronavirus

L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà avui a les 17 hores una xerrada per als usuaris del Casal d’Avis per informar sobre tot allò relacionat amb el coronavirus. Aquesta és una de les accions que portarà a terme el Consistori adreçades a la gent gran, el col·lectiu més vulnerable a aquesta malaltia. L’acte tindrà lloc al Casal d’Avis.

Representants de l’equip de govern municipal i tècnics de l’Ajuntament van mantenir dilluns una reunió per analitzar la situació. Encara que a la nostra localitat no s’ha donat cap positiu de coronavirus, hi ha preocupació, especialment en el col·lectiu de la gent gran.

L’Ajuntament també ha decidit formar al personal que treballa al Casal d’Avis per tal que pugui orientar als usuaris d’aquest servei sobre les mesures de precaució per evitar la propagació del coronavirus.

A més, està previst col·locar uns cartells al Casal d’Avis amb informació sobre com es transmet el coronavirus, quins són els símptomes (febre, tos, sensació de falta d’aire i malestar general) i com es pot prevenir. Una mesura molt efectiva és el rentat sovint de mans amb aigua i sabó. En aquest sentit, l’Ajuntament vetllarà perquè hi hagi sabó a tots els equipaments municipals i escoles.

Es recomana a la gent gran que, si té els símptomes, truqui al 061 i no vagi al Casal d’Avis ni participi en activitats comunitàries.

L’Ajuntament també distribuirà durant els propers dies cartells amb informació relativa al coronavirus a totes les porteries de la Llagosta.

Enllaç per obtenir més informació sobre el coronavirus: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

D’altra banda, la passejada per a la gent gran que s’havia de celebrar avui a la Roca del Vallès ha estat suspesa. En aquesta activitat havien de participar una cinquantena de veïns i veïnes de la Llagosta. L’Ajuntament de la Roca del Vallès, organitzador de la passejada, ha pres la decisió per prudència i prevenció ja que el col·lectiu que havia de participar-hi és de risc pel coronavirus. Ahir mateix, es va conèixer que una veïna de la Roca del Vallès havia donat positiu per coronavirus.

Publicitat

Publicitat