Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo guanya trenta medalles en la Copa de Catalunya de judo benjamí i aleví

L’AE Karate-Judo La Llagosta ha guanyat trenta medalles en la Copa Catalunya de judo benjamí i aleví. El campionat va tenir lloc dissabte a Cardedeu i els llagostencs van sumar tretze medalles en benjamins i disset, en alevins.

En categoria benjamí, el club llagostenc va sumar dues medalles d’or, una plata i deu bronzes i en categoria aleví, cinc d’or, dues plates i deu bronzes. “Aquestes són categories de promoció i tots els participants pugen al podi. Estem molt contents de com ha anat la Copa Catalana”, admet Joan Carles Cerrudo, un dels monitors de l’entitat llagostenca, que avança que el proper campionat català de les categories benjamí i aleví tindrà lloc al maig.

Publicitat

Publicitat