Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

El CE La Llagosta cau golejat contra la Sabadellenca B (6-0) amb un jugador menys

El CE La Llagosta va caure golejat diumenge contra la Sabadellenca B per 6 a 0. L’equip de la nostra localitat va veure com es trencava la seva dinàmica positiva de tres victòries al camp del quart classificat.

Els llagostencs no van tenir un partit plàcid perquè als deu primers minuts de joc ja havien encaixat un gol i, al quart d’hora, es va lesionar Manuel Castell. Abans del descans, els de la Llagosta van rebre el segon gol i a la represa es van quedar amb un jugador menys per l’expulsió amb targeta vermella per protestar d’Edison René, que havia entrat al terreny de joc per Castell. Els locals, just abans de l’expulsió, havien marcat el 3 a 0 i, posteriorment, van fer tres gols més aprofitant-se de la superioritat numèrica.

El CE La Llagosta ocupa el desè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 25 punts. El pròxim partit tindrà lloc dissabte contra l’Escola de Futbol Base Ripollet, que és setena amb 30 punts. El dues es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a partir de les 17 h.

Publicitat

Publicitat