Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

140 persones participen al dinar del Dia del soci d’Alborada

El Dia del soci de l’Agrupación Cultural Galega Alborada va omplir de nou la seu de l’entitat. Dissabte, 140 persones van participar al dinar i la festa organitzada per agrair la tasca dels socis i les sòcies d’Alborada.

La trobada va tenir lloc al migdia i els 140 comensals van gaudir d’un menjar típic gallec. Posteriorment, va tenir lloc el lliurament de la insígnia d’or a un soci per complir 25 anys a l’entitat i dos reconeixements a les persones més veteranes. El president d’Alborada, José Luis Salgueiro, s’ha mostrat “molt satisfet per la resposta dels socis, que han omplert la sala i, fins i tot, hi ha gent que s’ha quedat sense poder participar-hi, ja que l’aforament és limitat”.

Després del dinar, hi va haver música tradicional gallega, a càrrec de gaiters del centre acompanyats de tambors i panderetes. A l’acte van assistir el regidor de Cultura, Fran Ruiz, i el d’Acte Populars i Tradicions, Mariano García.

Publicitat

Publicitat