Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La Murga lliura els diners per a la investigació de l’ELA

La Murga va lliurar dissabte els 3.267,52 euros aconseguits l’any passat en diverses activitats solidàries per a la investigació de l’ELA. L’acte va tenir lloc al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta i va comptar amb l’assistència d’un bon nombre de persones, entre les quals hi havia l’alcaldessa accidental, Conchi Jiménez, i diversos regidors de l’equip de govern. L’encarregat de recollir la donació va ser el doctor Josep Gámez, coordinador de la Unitat de Malalties Neuromusculars de l’Hospital de la Vall d’Hebron i director del Laboratori de Malalties del Sistema Nerviós Perifèric de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron.

Pepe Monterrubio, representant de la Murga, va agrair el suport del poble de la Llagosta a les activitats solidàries que organitzen. “El nostre lema és diversió i solidaritat”, va remarcar Monterrubio.

Els regidors d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García, i de Cultura, Fran Ruiz, van destacar que “la Llagosta sempre ha estat un poble solidari” i van agrair la tasca que fan entitats com la Murga.

Per la seva part, el doctor Josep Gámez va donar les gràcies per “l’ajuda contínua de la Murga a l’Hospital de la Vall d’Hebron”. Gámez, que va recordar que van començar a investigar l’ELA l’any 2000, va destacar la importància de les aportacions econòmiques que els arriben des de particulars i entitats. “La investigació necessita continuïtat i, per això, són molt importants totes les ajudes que ens arriben, no només les de les administracions”, va dir.

Publicitat

Publicitat

Més notícies