Divendres, 03 maig 2024
11.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol La Llagosta va fer ahir la presentació dels seus equips

El Pavelló Antonio García Robledo va acollir ahir la presentació dels equips del Joventut Handbol La Llagosta de la temporada 2019-2020. L’entitat compta en aquesta ocasió amb sis conjunts i gairebé 90 esportistes.

Al matí, el Joventut Handbol va organitzar diversos partits femenins pel Dia Internacional de les Dones. L’equip de categoria màster va disputar un triangular juntament amb l’Handbol Sant Vicenç i l’Handbol Palautordera. La trobada va acabar amb la tradicional fotografia de família i amb el lliurament de trofeus i obsequis a totes les participants a càrrec de Fran Ruiz i Melania Beltrán, regidors de l’Ajuntament de la Llagosta.

A la tarda, es va fer la presentació dels equips del club i la celebració de dos partits de categoria masculina, un de l’equip infantil i un altre del sènior. Els equips que enguany ha aconseguit conformar el Joventut Handbol són un benjamí mixt, un aleví masculí, un infantil masculí, un cadet masculí, un sènior masculí i un màster femení. També hi ha un grup de noies de la categoria infantil femenina que juguen conjuntament amb noies de Sant Fost i ho fan sota el nom del club santfostenc a Lliga Catalana. Tots els equips participen a les competicions federades de la Federació Catalana d’Handbol o del Consell Esportiu del Vallès Oriental. La presentació va comptar amb la presència de Francesc Asensio en representació de la Federació Catalana d’Handbol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies