Dimecres, 24 abril 2024
10.6 C

El CD La Concòrdia goleja (5-0) el César Augusta

El Club Deportivo La Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 5 a 0 el César Augusta. Les jugadores que entrena Javier Ruiz han estat molt superiors a les seves rivals. La Concòrdia ha tingut avui les baixes de Paula Jiménez i Leyre.

Al minut 6, Sonia ha marcat l’1 a 0 després d’una combinació amb Mercè. Les llagostenques han tingut més ocasions, mentre que les visitants s’han apropat poc a la porteria defensada per Júlia.

Al minut 13, Elida ha fet el 2 a 0 després d’una gran jugada individual de Naiara. En el darrer minut de la primera part, Júlia ha protagonitzat una gran aturada i Sandra ha estat a punt de marcar el 3 a 0.

A la segona part, Sonia ha tret sota pals el que hauria pogut ser el 2 a 1. Al minut 13, Elida ha aconseguit el 3 a 0. En els darrers minuts, les locals han sentenciat amb gols de Naiara i de Sandra.

El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista del Futsal Mataró.