Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concòrdia César Augusta
El CD La Concòrdia voldrà refer-se de la derrota de la jornada passada contra el CN Caldes (1-0) amb una victòria demà dissabte a casa. Les llagostenques, situades al vuitè lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 33 punts, rebran la visita del César Augusta, que és antepenúltim amb 22 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A
El FS Union Llagostense A té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
El FS Union Llagostense B té jornada de descans.

Un grup de dones vinculades amb el FS Unión Llagostense jugarà diumenge un partit amistós contra el Dosrius. El grup s’entrena els divendres al CEM El Turó i durant la temporada juga diversos partits. El duel de diumenge tindrà lloc al CEM El Turó a les 11.45 h i se celebra per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

HANDBOL
HC Vallag – Banyoles B
El Vallag és penúltim del grup A de la Segona Catalana amb 12 punts. El pròxim partit de l’equip llagostenc serà demà dissabte a les 19 h al Pavelló Antonio García Robledo contra el líder, el Banyoles B.

Joventut Handbol – Sant Quirze B
El Joventut Handbol és últim del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts i ja suma disset derrotes. El pròxim partit del Joventut Handbol La Llagosta tindrà lloc diumenge a les 19 h al Pavelló Antonio García Robledo contra el Sant Quirze B, segon classificat.

El Joventut Handbol se suma als actes del Dia Internacional de les Dones i diumenge celebrarà dues activitats al Pavelló Antonio García Robledo. A partir de les 10 h, es disputarà un partit de l’equip infantil femení, i, a partir de les 11.45 h, un triangular del conjunt màster femení. Al migdia, es farà un dinar de germanor.

FUTBOL
Sabadellenca B – CE La Llagosta
El CE La Llagosta ocupa el desè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 25 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp de la Sabadellenca B, que és quart amb 33 punts.

CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias té jornada de descans.

JUDO
Campionat de Catalunya benjamí i aleví
L’AE Karate-Judo La Llagosta participarà amb 38 judokes al Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví, que tindrà lloc demà dissabte a Cardedeu.

PETANCA
Campionat de Catalunya
El Club Petanca La Llagosta ha classificat tres jugadores per disputar la segona jornada del Campionat de Catalunya individual, que tindrà lloc diumenge a Barcelona.

Publicitat

Publicitat