Dimarts, 29 novembre 2022
10.3 C
La Llagosta

La Murga lliura dissabte la recaptació per l’ELA a l’Hospital de la Vall d’Hebron

La Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta serà demà dissabte l’escenari del lliurament de la recaptació per la investigació per l’ELA aconseguida l’any passat per la Murga. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia.

La Murga donarà els 3.267,52 euros aconseguits l’any passat al Departament d’Investigació de l’ELA de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron. Està previst que l’encarregat de recollir la donació sigui el doctor Josep Gámez, coordinador de la Unitat de Malalties Neuromusculars de l’Hospital de la Vall d’Hebron i director del Laboratori de Malalties del Sistema Nerviós Perifèric de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron.

La Murga va organitzar l’any passat diverses activitats per recollir diners per a aquesta campanya solidària. L’entitat va aconseguir donatius durant la Cercavila Canalla que va organitzar pels carrers de la Llagosta el dia 5 de setembre. També hi va haver donacions durant els actes que va muntar durant la Festa Major, com la Paella Popular, la Diada infantil, el Concurs de truites, la Murga tapa i el rom cremat de les havaneres. La campanya es va tancar amb la botifarrada que va muntar al Parc Popular al desembre.

Ja fa temps que la Murga li dona un marcat caràcter solidari a les seves activitats. Aquesta serà la tercera ocasió consecutiva que dedica la recaptació a la investigació de l’ELA. L’any passat, va lliurar a l’Hospital de la Vall d’Hebron 2.900 euros i l’anterior, en van ser 1.300.

Publicitat

Publicitat