Dijous, 01 desembre 2022
10 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo participa en una trobada del Judoxics

Una vintena de judokes de l’AE Karate-Judo La Llagosta van participar dissabte en una jornada de formació, Judoxics. La trobada, que estava organitzada per la Federació Catalana de Judo, va celebrar-se al Complex Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron, a Barcelona.

La jornada de judo va comptar amb una participació de 350 esportistes, nascuts entre els anys 2008 i 2013, que provenien d’una vintena de clubs d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de fer una trobada entre els petits judokes que encara no competeixen.

D’altra banda, el mateix dissabte al CEM Olímpics de la Vall d’Hebron va disputar-se el Trofeu Ciutat Internacional de judo de Barcelona amb la participació de Sergio Cruz, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, que va ser eliminat en primera ronda per un judoka francès.

Campionat de Catalunya a Cardedeu

L’AE Karate-Judo La Llagosta participarà amb 38 judokes al Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví, que tindrà lloc demà dissabte a Cardedeu.

Publicitat

Publicitat