Dimecres, 24 abril 2024
11.3 C
La Llagosta

El Joventut Handbol se suma als actes del Dia Internacional de les Dones

El Joventut Handbol La Llagosta se suma un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que s’escau el 8 de març. El conjunt de la nostra localitat celebrarà diumenge dues activitats al Pavelló Antonio García Robledo per commemorar el 8M, un partit infantil femení i un triangular del conjunt màster femení.

La jornada començarà a partir de les 10 h amb el partit de lliga de l’infantil femení del Joventut Handbol contra el San Joan Despí. Aquest equip llagostenc té la peculiaritat que és gestionat per les entitats del Joventut Handbol i del CH Sant Fost, que, a principis de l’actual temporada, van unir-se per tirar endavant amb una plantilla competitiva infantil femenina.

La segona activitat de la jornada del Joventut Handbol serà un triangular amistós entre jugadores màster femenines del Joventut Handbol, l’Handbol Sant Vicenç i l’Handbol Palau. Els partits començaran a les 11.45 h i, en acabar, a prop de les 14 h, es farà un dinar de germanor.

D’altra banda, el club celebrarà la presentació oficial dels equips de la temporada 2019-2020 diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 16.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies