Divendres, 26 abril 2024
15.6 C

El CE La Llagosta guanya el Barberà-Andalucía B i encadena tres victòries

El CE La Llagosta manté la línia ascendent de la segona volta de la competició i ja encadena tres victòries després de guanyar dissabte contra l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía B per 2 a 0. L’equip llagostenc té una dinàmica positiva amb un balanç en els últims vuit partits de sis victòries, un empat i una derrota.

Contra el Barberà-Andalucía B, La Llagosta va avançar-se al minut 13 mitjançant Abel Varón. El 2 a 0, que va dictar sentència, va arribar a les acaballes del duel amb la diana de David Bermejo.

El CE La Llagosta ocupa el desè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 25 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp de la Sabadellenca B, que és quart amb 33 punts.