Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Sopar Solidari de la Parròquia recapta 1.000 euros per a Aspayfacos

El Sopar Solidari celebrat dissabte per la Parròquia de Sant Josep va aconseguir recaptar 1.000 euros per a Aspayfacos, l’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i als seus familiars.

L’acte va tenir lloc a la nit al Centre Parroquial. Una seixantena de persones van participar al Sopar. Entre els assistents hi havia la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta, Antonia Illescas.

El Sopar Solidari va consistir en un àpat a base de pa amb tomàquet i embotit. A més, es va fer el lliurament de la recaptació a Aspayfacos. Des de l’entitat, s’han mostrat molt agraïts tant per la donació com per l’acollida rebuda durant l’acte.

Publicitat

Publicitat