Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Unes 60 persones ja s’han inscrit al Sopar Solidari de la Parròquia amb Aspayfacos

Unes 60 persones prendran part demà al Sopar Solidari que organitza la Parròquia de Sant Josep de la Llagosta. A més, unes 40 persones més col·laboraran amb alguna aportació econòmica sense participar al Sopar. La recaptació es destinarà a Aspayfacos.

Fins avui divendres, la gent interessada a participar-hi encara pot posar-se en contacte amb la Parròquia, trucant al telèfon 93 560 29 03. El donatiu és de 15 euros. El Sopar Solidari consisteix en un àpat lleuger, tipus pa amb tomàquet amb pernil i formatge.

El Sopar Solidari és una iniciativa que va néixer fa una trentena d’anys. Al principi es va organitzar com a Sopar de la Fam i la recaptació es destinava a Mans Unides, com a gran part de les parròquies vallesanes. Amb el temps, l’acte ha experimentat algunes modificacions i, fins i tot, va deixar de celebrar-se en algun moment.

Des de fa alguns anys, la Parròquia de la nostra localitat ha recuperat aquest acció solidària. En les darreres edicions, els diners recaptats s’han destinat a entitats religioses o properes a l’Església. Ara, els organitzadors han decidit destinar les aportacions a una associació local. En aquesta ocasió ha estat escollida Aspayfacos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies