Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CN Caldes – CD La Concòrdia
El CD La Concòrdia lluitarà a la pista del CN Caldes per assaltar el cinquè lloc de les calderines. L’equip de la nostra localitat ocupa el sisè lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 33 punts, mentre que el Caldes és cinquè amb 35 punts.

FS Unión Llagostense A – Trinitat Nova
Partit de la Copa Federació que ha estat ajornat i està pendent de concretar el dia i l’hora.

FS Unión Llagostense B – Albelda
Partit de la Copa Federació que ha estat ajornat fins al 14 de març.

HANDBOL
Ègara – HC Vallag
El Vallag, que encadena dues derrotes, ocupa l’antepenúltim lloc del grup A de la Segona Catalana, amb 12 punts i està en llocs de descens. El pròxim partit del Vallag serà diumenge a la pista de l’Ègara, que és colíder amb 29 punts.

Tortosa – Joventut Handbol
El Joventut Handbol suma ja setze derrotes i és cuer del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts. El pròxim partit del Joventut Handbol serà el cap de setmana a la pista del líder, el Tortosa.

FUTBOL
CE La Llagosta – EF Barberà Andalucía B
El CE La Llagosta rebrà demà dissabte l’Escola de Futbol Barberà Andalusia B, que ocupa el setè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 29 punts. L’equip llagostenc és desè amb 22 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a partir de les 17 hores.

Penya Madridista Iluro – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias, que és tretzè amb 17 punts del grup 1 de la Primera Divisió de veterans, visitarà dissabte la Penya Madridista Iluro, que ocupa el desè lloc amb 23 punts.

JUDO
Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
El judoka Sergio Cruz, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, participarà demà dissabte al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en categoria absoluta. El torneig se celebrarà al CEM Olímpics Vall d’Hebron de Barcelona.

PETANCA
Campionat de Catalunya
El Club Petanca La Llagosta disputarà el Campionat de Catalunya individual, que començarà diumenge a Santa Perpètua de Mogoda. El club llagostenc presenta tres jugadors i cinc jugadores, entre elles, Raquel Corral, que l’any passat va ser subcampiona.

Publicitat

Publicitat