Dimecres, 24 abril 2024
6.7 C
La Llagosta

Polinyà relleva Sentmenat en la presidència de l’AMERC

L’Ajuntament de Sentmenat ha donat el relleu en la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) a l’Ajuntament de Polinyà. El relleu de competències i la constitució de la nova assemblea i els comitès executiu i tècnic de l’ens van tenir lloc ahir dimarts a Can Gavarra, el Centre de Serveis per a les empreses i l’emprenedoria de Polinyà.

Els estatuts de l’AMERC estableixen la presidència rotatòria anual, d’acord amb el nombre d’habitants de cada població. Sentmenat ha presidit aquest organisme en el darrer any i, ara, l’alcalde de Polinyà, Javier Silva, serà qui ostentarà el càrrec. Amb aquest relleu, s’haurà completat el primer cicle en què tots els ajuntament hauran exercit la presidència.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va demanar durant l’acte d’ahir “que els polítics també ens involucrem en el disseny d’un pla estratègic, a més de ser-hi les empreses i els equips tècnics, per tal de decidir quin és el futur que volem per a la nostra ciutadania”.

L’AMERC està formada pels municipis de Caldes de Montbui, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta, Polinyà i Santa Perpètua de Mogoda. En total, abasta una àrea geogràfica de 109 km2 amb una població de 89.000 habitants i un teixit empresarial que inclou 32 polígons amb unes 3.500 empreses i més de 50.000 llocs de treball.

Publicitat

Publicitat

Més notícies