Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Carles Casado presenta el seu primer llibre de poesia, ‘Suspiros en el recuerdo’

El llagostenc Carles Casado, de 26 anys, ha presentat el seu primer llibre de poesia, Suspiros en el recuerdo. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la sala polivalent de Can Pelegrí i estava organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

El llibre és el recull d’una trentena de poemes sobre les experiències vitals de Casado. “És un llibre que volia fer només per a mi, però gràcies a la meva parella vaig decidir publicar-lo. Hi ha una trentena de poesies que tracten d’amors, tristeses, alegries… podríem dir que feia teràpia sobre les meves experiències”, ha explicat Carles Casado. D’entre els poemes que estan publicats i que dóna títol al llibre, hi ha Suspiros en el recuerdo, que va quedar al tercer lloc del Concurs de microrelats i poesia del Sant Jordi del 2018 a la Llagosta. “Va ser com un senyal, creia que aquest havia de ser el nom del llibre”, ha recordat.

Suspiros en el recuerdo es va publicar el 2019 i va ser autoeditat pel mateix autor llagostenc. Es pot trobar per Amazon a un preu de 6 euros, tot i que també es pot demanar al mateix autor mitjançant els perfils a les xarxes socials de Casado. El veí de la nostra localitat, originari d’Olesa de Montserrat, té previst publicar un segon llibre de poemes per a aquest Sant Jordi.

Publicitat

Publicitat