Divendres, 26 abril 2024
15.2 C

Victòria còmoda (6-2) de la Concòrdia contra l’Almàssera Ruz

El Club Deportivo La Concòrdia ha derrotat aquesta tarda l’Almàssera Ruz per 6 a 2. Les de la nostra localitat han estat molt superiors a les visitants.

Al minut 2, Sonia ha fet l’1 a 0 en aprofitar un ràpid contracop i una assistència de Naiara. Pocs segons després, ha estat Naiara l’ha que ha marcat.

Al minut 7, ha arribat el 3 a 0 en una jugada personal d’Elida, que ha recuperat la pilota en defensa i s’ha plantat davant de la portera visitant a la qual ha batut.

La Concòrdia ha continuat tenint ocasions, però han estat les visitants les que han marcat al minut 11. Abans del descans, les locals han deixat sentenciat el partit amb gols de Naiara i Sandra.

Només començar la segona part, Sandra ha fet el 6 a 1. Durant la segona part, els dos equips han tingut ocasions. Júlia ha defensat molt bé la porteria llagostenca.

La Concòrdia ha jugat dos minuts en inferioritat per l’expulsió de Mercè, que ha vist dues grogues. L’Almàssera ha posat el 6 a 2 definitiu al marcador al darrer minut.

La propera jornada, el conjunt llagostenc jugarà a la pista del Club Natació Caldes.