Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La Llagosta celebra el Carnaval infantil i juvenil

La Llagosta ja celebra el Carnaval 2020 amb la festa infantil i juvenil, que ha començat a la plaça d’Antoni Baqué i ha acabat a la pista poliesportiva del CEM El Turó. La gresca dels petits i joves de la nostra localitat ha estat amenitzada per la Carpa, la Xaranga dels 60, la Bandarra Street Orkestra i el DJ AMS.

La festa infantil i juvenil ha començat a les cinc de la tarda a la plaça d’Antoni Baqué. Mitja hora després s’ha iniciat la rua del Carnaval pels carrers de la nostra localitat. Més enllà de les sis de la tarda, el seguici d’infants i joves disfressats ha arribat a la pista del CEM El Turó, que s’ha omplert de gom a gom. Posteriorment, s’ha fet el ball amb animació.

El Carnaval a la Llagosta segueix demà dissabte amb la gran festa. A les 17 hores, es farà la concentració a la plaça d’Antoni Baqué. A les 17.20 hores, començarà la rua. A les 19 hores, donarà inici el ball al CEM El Turó i, a les 20 hores, es farà el lliurament dels premis del Concurs de disfresses, per al qual s’han inscrit 469 persones. Aquest any, el Concurs de disfresses comptarà amb deu comparses grans i dinou de petites, mentre que, en l’apartat individual, s’han inscrit 19 disfresses.

Publicitat

Publicitat