Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

La Llagosta celebra aquest cap de setmana el Carnaval

La Festa de Carnaval se celebrarà a la Llagosta avui i demà amb els actes que ha preparat l’Ajuntament. El Carnaval infantil i juvenil tindrà lloc aquesta tarda. A les 17 hores, els participants es concentraran a la plaça d’Antoni Baqué. A les 17.20 hores, començarà la rua, amenitzada per la Carpa, la Xaranga dels 60 i la Bandarra Street Orkestra. Posteriorment, es farà una festa al CEM El Turó amb el DJ AMS. Cada participant haurà de portar un instrument. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Demà dissabte, se celebrarà la gran festa de Carnaval. A les 17 hores, es farà la concentració a la plaça d’Antoni Baqué. A les 17.20 hores, començarà la rua. A les 19 hores, donarà inici el ball al CEM El Turó i, a les 20 hores, es farà el lliurament dels premis del Concurs de disfresses, per al qual s’han inscrit 469 persones.

El Concurs de disfresses s’estructura a partir de dues categories, individual i comparsa. En la de comparses, s’han establert dues subcategories. La primera comptarà amb cinc premis i és per a comparses d’entre tres i quinze membres. La segona, també amb cinc premis, és per a grups formats per entre 16 i 150 persones.

Els participants a la categoria individual, amb un màxim de dues persones, també rebran deu premis.

Aquest any, el Concurs de disfresses comptarà amb deu comparses grans i dinou de petites, mentre que, en l’apartat individual, s’han inscrit 19 disfresses.Publicitat

Publicitat