Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament planta arbres d’espècies autòctones al carrer de l’Estació

L’Ajuntament de la Llagosta ha plantat nous arbres al carrer de l’Estació, al costat del Parc Popular. La Brigada de Jardineria ha substituït alguns dels pollancres que fa un temps que es van treure perquè estaven malalts.

Ara, s’han plantat deu roures, un arbre autòcton de fulla caduca. L’Ajuntament ha invertit 1.332,10 euros en aquesta actuació. La intenció municipal és anar plantant diferents espècies d’arbres als llocs on s’han hagut de talar altres en mal estat, majoritàriament pollancres.

A més, en els darrers dies s’han restituït els arbres de la plaça de Concepción Arenal que es van treure per ampliar la calçada i s’han instal·lat sis jardineres ornamentals a la plaça de la Sardana.

Publicitat

Publicitat