Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, bronze a l’estatal de clubs màster amb el Barcelona Atletisme

Sonia Bocanegra ha quedat tercera classificada al Campionat d’Espanya de clubs màster d’atletisme de pista coberta amb el Barcelona Atletisme. L’estatal va tenir lloc dissabte a la pista coberta de Sabadell.

L’atleta llagostenca va participar en la prova dels 60 metres llisos, va assolir la setena millor marca i va sumar dos punts a la casella del seu equip per a la classificació general femenina. “La intenció era també competir en el relleu, però finalment vaig creure prudent només participar als 60 metres llisos i no forçar. Estic molt contenta”, admet Bocanegra, que fa tan sols unes setmanes s’havia penjat la medalla d’or del Campionat de Catalunya de clubs màster amb el Barcelona Atletisme.

La propera cita de la llagostenca tindrà lloc diumenge amb el Campionat de Catalunya màster individual d’atletisme. El català tindrà lloc a la pista coberta de Sabadell.

Publicitat

Publicitat