Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

El 08centvint i Ràdio La Llagosta se sumen a la campanya T’ho estàs perdent

Els mitjans de comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta, el 08centvint i Ràdio La Llagosta Emissora Municipal, s’han sumat a la campanya T’ho estas perdent. Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle. Es tracta d’una iniciativa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat i l’Institut Català de les Dones. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’esport femení en tots els mitjans de comunicació.

Ja fa anys que els mitjans de comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta donen visibilitat a l’esport femení de la nostra localitat. Actualment, es fa un seguiment setmanal dels partits del Club Deportivo La Concòrdia, que milita a la Segona Divisió espanyola de futbol sala femení.

També s’informa dels èxits de les esportistes llagostenques, com ara l’atleta Sonia Bocanegra, les judokes de l’Associació Esportiva Karate-Judo La Llagosta, les patinadores del Club Patí La Llagosta, el conjunt femení del Club Petanca La Llagosta o la gimnasta Nadia Valero, entre d’altres.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Llagosta demana a les entitats esportives locals que se sumin a aquesta campanya per impulsar l’esport femení.

Publicitat

Publicitat