Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Es canviaran tots els contenidors de recollida selectiva de residus

El proper 17 de febrer, començaran els treballs per renovar tots els contenidors de reciclatge de residus que hi ha a la Llagosta. Està previst que en dues setmanes, s’hagin canviat tots els de paper i envasos. Per a més endavant, quedarà la renovació dels de vidre i dels d’orgànica.

Els nous contenidors seran de càrrega lateral per la dreta. Per aquest motiu, durant les darreres setmanes s’ha hagut de canviar la ubicació d’alguns contenidors que estaven a la banda esquerra dels carrers.

Actualment, a la Llagosta, hi ha 41 punts de recollida de residus per reciclar. Quan acabi tot el procés que s’iniciarà el dia 17, n’hi haurà nou més. En total, està previst que la Llagosta compti amb 56 contenidors per a envasos, 56 per a paper i 56 per a vidre.

Amb el nou sistema de càrrega lateral, la recollida serà més silenciosa i molt més ràpida, aturant menys la circulació de vehicles i augmentant la freqüència de recollida. L’actual sistema ha quedat obsolet i és perillós. Durant un temps, fins que no s’hagin canviat tots els contenidors, estaran en vigor els dos sistemes.

La renovació dels contenidors forma part de les actuacions del Consorci de residus del Vallès Oriental, en el qual està integrat l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat