Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’HC Vallag surt dels llocs de descens després de cinc jornades

L’HC Vallag va guanyar contra el Fornells per 27 a 22 i surt de la zona de descens després de cinc jornades. L’equip llagostenc va imposar-se contra un rival directe per la permanència i, a més, suma en favor seu la diferència de gols particular entre els dos conjunts.

El conjunt de Pedro Iglesias va mostrar-se millor que els visitants al llarg del partit. Fins i tot, va gaudir d’un marcador a favor seu de deu gols. Tot i que a la represa, el Fornells va ajustar el resultat fins al 27 a 22 final.

El Vallag ocupa el desè lloc del grup A de la Segona Catalana amb 12 punts, empatat amb el novè, el Sant Esteve de Palautordera, i té el marge d’un punt amb els llocs de descens. El pròxim partit dels llagostencs serà a la pista de la Salle Bonanova Atlètic, que és vuitena amb 16 punts.

Publicitat

Publicitat