Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

El Sopar de la Fam de la Parròquia de Sant Josep estarà dedicat a Aspayfacos

La Parròquia de Sant Josep de la Llagosta dedicarà el Sopar de la Fam d’aquest any a recaptar diners per a Aspayfacos, l’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i als seus familiars. El sopar es farà el dia 29 de febrer a les 20.30 h al Centre Parroquial.

El Sopar de la Fam ja fa anys que es porta a terme a la Parròquia de Sant Josep. L’acte té dues vessants, una solidària i una altra més relacionada amb el temps penitencial de la quaresma. Fins ara, la recaptació d’aquest esdeveniment anava destinada a entitats benèfiques religioses o properes a l’església, com ara les Germanes de Calcuta, el Cotolengo o, fa anys, a Mans Unides. Els responsables de la Parròquia han decidit ara dedicar el Sopar de la Fam a una entitat local.

Les persones interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb la Parròquia trucant al telèfon 93 560 29 03 o amb Aspayfacos. El donatiu és de 15 euros, que aniran destinats íntegrament a Aspayfacos. El Sopar de la Fam consisteix en un àpat lleuger, tipus pa amb tomàquet.

Publicitat

Publicitat