Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Ainhoa Cortés, de l’AE Karate-Judo, es classifica per a la fase final del Campionat d’Espanya júnior de judo

La judoka Ainhoa Cortés, de l’Associació Esportiva Karate-Judo La Llagosta, s’ha classificat per disputar la fase final del Campionat d’Espanya júnior de judo. Cortés va participar dissabte amb èxit a la fase sector de l’estatal a València, que va reunir els millors judokes de Catalunya, la regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

Ainhoa Cortés va competir en la categoria de menys de 78 quilos. La llagostenca va perdre el primer combat, però va guanyar el segon i va aconseguir el segon lloc de la fase sector júnior, tot i ser cadet. La fase final del Campionat d’Espanya júnior se celebrarà el 22 de febrer a Madrid.

Publicitat

Publicitat