Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense empata (3-3) amb el Teià Futbol Cinc

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda (3-3) a casa contra el Teià Futbol Cinc i ja suma sis jornades seguides sense perdre. No obstant això, el resultat sap a poc als llagostencs, que, a falta de dos minuts per al final, guanyaven per 3 a 1.

El partit ha començat amb una clara ocasió d’Edgar. Un defensa ha evitat el gol amb el porter batut. Al minut 5, ha intervingut amb encert el porter local, Alberto. Després, el porter visitant ha desviat un xut de David Soria.

Patxi ha tingut dues ocasions molt clares als minuts 14 i 15 després de rebre dues assistències d’Edgar, però no les ha aprofitades. Els visitants s’han avançat al marcador al minut 17. Alberto Joyera, exjugador del FS Unión Llagostense, ha aprofitat una errada en defensa per fer el 0 a 1.

La segona part ha començat amb l’expulsió de l’entrenador local, David Díaz, i d’un jugador visitant per una discussió. Al minut 4, Gerard ha xutat una mica desviat i, quatre minuts després, David Soria ha empatat.

Al minut 10, Kevin ha fet el 2 a 1 amb un gran xut. Poc després, el mateix Kevin ha estat expulsat. Els visitants han buscat l’empat. Alberto ha aturat un doble-penal i després ha enviat a córner un llançament que anava a porteria.

Al minut 17, David Soria ha fet una gran jugada personal i ha marcat el 3 a 1. Els llagostencs han badat en el tram final del partit. Al minut 18, han encaixat el 2 a 3 i, a falta de 27 segons per al final, Alberto Joyera ha empatat en transformat un doble-penal.

El proper cap de setmana, els llagostencs jugaran la Copa contra el Centelles B.

Publicitat

Publicitat