Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

May Bonner publica la seva tercera novel·la romàntica

L’escriptora llagostenca Mayte Bonilla ha publicat una nova novel·la romàntica amb el pseudònim de May Bonner. Es tracta de Y que le gusten los perros.. ¿No era una película? Aquesta és la seva tercera obra romàntica.

La novel·la té un marcat to de comèdia i parteix de la història d’una dona que es troba un gos aparentment abandonat, però que es tracta d’un reclam d’un programa televisiu. La protagonista és una jove becària amb problemes econòmics. El relacions públiques d’un conegut tennista pretendrà treure partit de la situació creada per netejar la imatge del seu client. La trama es complica quan la noia i el tennista s’enamoren. Mayte Bonilla, o May Bonner, ha explicat que “a diferència de les anteriors, aquesta és una obra romàntica amb molta comèdia”.

Aquesta és la primera novel·la de Mayte Bonilla que publica directament una editorial, concretament Roca Libros, a través del seu segell Terciopelo, especialitzat en novel·la romàntica. L’edició és per ara en format digital i es pot trobar a les principals plataformes de venda de llibres per internet. Bonilla s’ha mostrat “molt contenta que un segell com Terciopelo hagi decidit publicar la meva novel·la”.

Bonilla va presentar l’obra al concurs anual que organitza l’editorial. Tot i no guanyar-lo, l’escriptora llagostenca va rebre la trucada de Terciopelo, que es va interessar per la novel·la amb la intenció de publicar-la, com així ha estat finalment.

Publicitat

Publicitat