Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

La Diputació s’encarrega ja de la gestió informàtica del padró de la Llagosta

Des d’avui, la Diputació de Barcelona s’encarregarà de la gestió informàtica del padró d’habitants de la Llagosta. Així ho va ratificar per unanimitat el Ple de l’Ajuntament durant la sessió celebrada el 28 de novembre de l’any passat.

Això suposa un estalvi per a l’Ajuntament, ja que aquest servei l’ofereix la Diputació de forma gratuïta. Fins ara, era el mateix Ajuntament el que gestionava el padró amb una despesa anual d’uns 2.500 euros pel manteniment del programa contractat amb una empresa privada. A més, el Consistori havia de comprar ara un nou programa, ja que la versió actual havia quedat desfasada.

Amb l’encàrrec a la Diputació, l’Ajuntament no haurà de comprar el programa. La Diputació disposa d’unes eines més modernes per gestionar el padró i d’això també es beneficiarà la Llagosta.

Publicitat

Publicitat