Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias trenca la ratxa negativa de resultats

El CD Viejas Glorias ha trencat la ratxa negativa de resultats amb una victòria contra el Dosrius per 5 a 2, que és un rival directe per la permanència. L’equip llagostenc havia encadenat sis derrotes i un empat i no guanyava des del 16 de novembre, quan va derrotar el Vilamajor (5-2).

L’equip dirigit per Carlos Calderón va avançar-se al primer tram del partit, però el Dosrius va capgirar tot seguit l’electrònic. Abans del descans, el conjunt llagostenc va aconseguir posar-se novament per davant (3-2) i, a la represa, va certificar la victòria amb dos gols més. Els golejadors llagostencs van ser Cristian López, amb tres dianes, Raúl Requena i Óscar López.

El Viejas Glorias és penúltim classificat amb onze punts, a un de l’antepenúltim, que és precisament el Dosrius. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp del Cardedeu, últim amb tan sols un punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies