Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Júlia Sanz, de la Concòrdia, convocada amb Catalunya per disputar el Campionat d’Espanya sub-16

Júlia Sanz, portera de la Concòrdia, ha estat convocada per la selecció catalana sub-16 per disputar el cap de setmana la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. La competició tindrà lloc a la Ciudad del Fútbol de las Rozas, a Madrid.

Les catalanes donaran el tret de sortida a l’estatal contra l’Aragó a les semifinals del dissabte 8 de febrer, a partir de les 12.30 h. Si Catalunya guanya el partit, aconseguiria el bitllet per a la final contra la selecció guanyadora de l’altra semifinal, entre Madrid i la Regió de Múrcia. La final es disputarà el diumenge 9 de febrer a les 11 h.

El combinat català va aconseguir la classificació per a la fase final del Campionat d’Espanya en un sector previ a Malgrat de Mar després de guanyar a les seleccions d’Andalusia i Navarra, ja amb la jugadora de la Concòrdia, Júlia Sanz, sota els pals.

Publicitat

Publicitat