Dimecres, 17 abril 2024
15.1 C

El CD La Concòrdia suma una nova victòria

El Club Deportivo La Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Ripollet per 3 a 1. El partit ha estat molt disputat.

Al minut 1, les llagostenques s’han avançat al marcador amb un gol de Sonia en un ràpid contracop. El Ripollet ha dominat la primera part, però la Concòrdia ha creat molt de perill en les contres.

La portera local Júlia ha estat molt encertada. Al minut 12, Paula Pérez ha xutat i entre la portera visitant i el travesser han evitat el gol. Poc després, les visitants han enviat un xut al pal. Al minut 14, ha arribat l’empat.

A la segona part, ha continuat la igualtat, però la Concòrdia ha estat millor. Sonia ha fet el 2 a 1 i Naiara, el 3 a 1.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. Després, les llagostenques visitaran la pista de la Penya Esplugues.