Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concòrdia – Ripollet 
El CD La Concòrdia ocupa el setè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 27 punts. L’equip de la nostra localitat rebrà demà dissabte el Ripollet, que ocupa el vuitè lloc amb 25 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A – Ripoll
El FS Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc, de la Lliga Nacional, amb 17 punts. El seu pròxim partit serà demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h contra el Ripoll, que és tercer amb 29 punts.

Esclop – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, setè amb 16 punts del grup A de la Primera Territorial, visitarà demà dissabte l’Esclop, que és quart amb 19 punts.

HANDBOL
Aula – HC Vallag
El Vallag és antepenúltim al grup A de la Segona Catalana amb vuit punts, en llocs de descens. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista de l’Aula, que és quart amb 20 punts.

Ribes – Joventut Handbol
Max Boeck i Adri Gayán s’estrenaran diumenge com a parella d’entrenadors del Joventut Handbol la Llagosta a la pista del Ribes. L’equip llagostenc és l’últim classificat del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts i està en zona de descens.

FUTBOL
Sant Quirze B – CE La Llagosta
El CE La Llagosta suma quatre partits seguits sense perdre, amb tres victòries i un empat, i ha pujat fins a l’onzè lloc amb 16 punts. El pròxim partit serà al camp del líder, el Sant Quirze B, que tan sols ha cedit dos empats i una derrota.

CD Viejas Glorias – Dosrius
El CD Viejas Glorias és penúltim, de la Primera Divisió de veterans, amb vuit punts i en llocs de descens. El pròxim partit de l’equip llagostenc serà demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra el Dosrius, que és antepenúltim amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat