Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Max Boeck i Adri Gayán, nova parella d’entrenadors del Joventut Handbol

Max Boeck i Adri Gayán són la nova parella d’entrenadors del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta. Segons ha informat el club, Luis Canalejas ha deixat de ser l’entrenador del conjunt llagostenc “per motius personals”. Tot i la seva desvinculació amb el sènior, Canalejas continuarà com a tècnic de l’equip cadet.

Boeck i Gayán compaginaran la direcció esportiva del primer equip amb les seves facetes de jugadors del mateix conjunt. El Joventut Handbol és l’últim classificat del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts i està en zona de descens. Diumenge, va perdre contra el Salou per 22 a 32, el que va suposar la dotzena derrota de la temporada. El pròxim partit serà diumenge a la pista del Ribes, que ocupa el quart lloc amb 23 punts.

Publicitat

Publicitat