Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Protecció Civil de la Llagosta va participar en 50 actuacions durant el 2019

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta va realitzar una cinquantena de serveis durant l’any 2019. En concret, 29 van ser de caràcter preventiu, 21 de diverses emergències, cinc de formació de voluntaris i una d’activitats per a la població amb un total de 162 hores.

De totes les emergències que va cobrir a la Llagosta la més destacada va ser la de l’incendi del 5 de gener a la plaça de Catalunya. Protecció Civil va estar gairebé tot el mes acompanyant els veïns recollint les seves pertinences dels habitatges. De les actuacions programades, cinc van ser fora del nostre municipi i també es va intervenir en una desaparició a Sant Fost.

Publicitat

Publicitat