Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El sènior femení del Club Petanca guanya la lliga del grup 2 de la Tercera Catalana

El sènior femení del Club Petanca la Llagosta va proclamar-se campió del grup 2 de la Tercera Catalana després de guanyar diumenge a la pista de l’Adrianense per 3 a 6. L’equip llagostenc ja s’havia assegurat matemàticament l’ascens feia setmanes però fins a l’última jornada no va poder celebrar el campionat de lliga.

Les llagostenques van imposar-se a l’Adrianense amb claredat i han acabat la temporada al primer lloc amb 39 punts, tres més que el segon classificat, el Polinyà, que diumenge també va guanyar a la pista del Can Mercader per 3 a 6. “Sabíem que el Polinyà no fallaria i això ens obligava a guanyar. Les noies del club han estat al primer lloc tota la temporada i van fer història diumenge celebrant aquest nou títol de lliga”, explica un dels directius del Club Petanca la Llagosta, Jona Ávila.

El sènior femení ja acumula dos ascensos en dues temporades. La campanya passada les llagostenques també van ser campiones de lliga i van pujar de categoria. “Des de la directiva, estem molt orgullosos de l’equip femení. Aquesta és una fita històrica”, diu Ávila.

Pel que fa a l’equip sènior masculí, va empatar a l’última jornada a la pista del Montcada (8-8) i ha acabat al quart lloc del grup 1 de la Tercera Catalana amb 31 punts. El conjunt masculí va assegurar-se a la penúltima jornada l’ascens. Per la seva part, el sènior masculí B, al grup 3 de la Cinquena Catalana, va perdre contra el Barberà del Vallès B per 3 a 13 i ha acabat al sisè lloc amb 19 punts.

Publicitat

Publicitat