Dimarts, 23 abril 2024
14.1 C
La Llagosta

Animalets té nova junta directiva

L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de la Llagosta, Animalets, ha renovat la seva junta directiva. Les noves persones que estan al capdavant substitueixen des de l’1 de gener a l’anterior junta, que ja portava molts anys treballant bàsicament per la cura dels gats del nostre municipi.

Montse Segura és la nova presidenta, Maria Àngels Fornieles és la vicepresidenta i Benito Ponce és el nou tresorer i secretari. L’entitat té ara sis membres en actiu. El principal objectiu de la nova junta d’Animalets és trobar persones que vulguin implicar-se en el dia a dia de l’entitat. Segura ha dit que “a més de per tenir cura del refugi, necessitem gent per fer tot tipus de feina, portar el números, fer promoció de l’entitat, encarregar-se de la comunicació,…”

Hores d’ara, Animalets té una altra prioritat, l’estat del refugi de gats que té al costat de la riera Seca. Els aiguats de la setmana passada van anegar la zona i han deixat el refugi molt malmès. El refugi, que no té aigua corrent ni electricitat, també té desperfectes al tancat, cosa que ha provocat la fuga d’un parell de gats, que van patir un atropellament. L’entitat ha comunicat que hores d’ara no es poden fer càrrec de més gats fins que no aconsegueixin arranjar el refugi i trobar més recursos econòmics per poder-ne tenir cura.

L’entitat instal·larà una parada solidària amb venda de productes el dissabte 8 de febrer al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Les persones que vulguin fer-se sòcies o col·laborar amb Animalets es poden adreçar a l’entitat a través del correu electrònic animaletslallagosta@gmail.com o de la seva pàgina a Facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies