Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Ainhoa Cortés, medalla de plata en el Campionat de Catalunya júnior de judo

La judoka Ainhoa Cortés, de l’Associació Esportiva Karate-Judo de la Llagosta, va aconseguir dissabte la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de judo de la categoria júnior. Cortés va competir en menys de 78 quilos.

Els altres judokes llagostencs, Kaisan Molina, Paula Bienvenido, Andrea Lara i Naiara González, van competir bé, però no van pujar al podi. Tots els representants de l’AE Karate-Judo de la Llagosta en aquesta competició són cadets.

El Complex Esportiu Municipal El Turó va acollir dissabte el Campionat de Catalunya de judo júnior amb la participació de més de 120 judokes. La competició va ser organitzada per l’AE Karate-Judo de la Llagosta i la Federació Catalana de Judo amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat