Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions a la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 5 d’abril. La principal novetat d’aquest any arriba de la mà del recorregut de 5 km, que esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 km en ruta. Les inscripcions es poden fer al portal els10delallagosta.com.

El fet de celebrar a la Llagosta aquesta competició oficial posiciona el nostre municipi de forma important en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme. A més, això suposa l’establiment de premis econòmics per als atletes guanyadors, tant masculins com femenins. Al Campionat de Catalunya, els primers classificats s’enduran 300 euros; els segons, 200 i els tercers, 100.

A la Cursa Popular de deu quilometres, els premis establerts són de 100, 50 i 30 euros respectivament. Tots els guanyadors i els primers locals rebran un trofeu. A més, tots els participants rebran la bossa del corredor i podran consultar el seu temps en una pantalla digital després de la cursa.

Com l’any passat, el preu de la inscripció variarà en funció de la data en la qual es faci. Fins al 16 de febrer, el preu és de 13 euros per a la cursa de deu quilòmetres i de 9 per a la cinc. Del 17 de febrer al 15 de març, s’haurà de pagar un euro més, i del 16 de març al 2 d’abril, dos euros més. Els atletes federats tenen un euro de descompte, ja que tenen l’assegurança coberta per la Federació.

També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la Cursa, sempre que no s’hagin apuntat abans 500 persones, que és el límit que s’ha marcat l’organització. En aquest darrer cas, el preu és de 18 euros per a la de deu i 15 euros per a la de cinc.

Les curses per als atletes adults de cinc i deu quilòmetres començaran a les 10 del matí amb sortida i arribada al carrer de l’Estació, al costat del Centre de Formació de Persones Adultes. Els participants tindran a la seva disposició vestidors amb dutxes i servei de guarda-roba. Hi haurà avituallament als cinc quilòmetres i al punt d’arribada.

Minicurses
La inscripció per a les minicurses, al preu de quatre euros, es podran fer del 27 de gener al 2 d’abril al web de la cursa o presencialment al Forn de Pa Ribas, situa­t a l’avinguda del Primer de Maig de la Llagosta. Les minicurses donaran inici a les 9.15 hores. Hi haurà una prova de 400 metres, una de 1.000 metres i una altra de 1.500 metres, depenent de l’edat dels participants.

Publicitat

Publicitat