Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS L’Hospitalet – CD La Concòrdia 
El CD La Concòrdia ocupa el setè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 24 punts. Les llagostenques visitaran demà dissabte la pista de l’AECS de l’Hospitalet, que és dotzè amb 19 punts. Al partit de la primera volta, la Concòrdia va perdre al CEM El Turó per 1 a 3.

Trinitat Nova – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense reprèn la Lliga Nacional després de passar a la segona ronda de la Copa Federació. L’equip llagostenc visitarà diumenge la Trinitat Nova, que ocupa el quart lloc amb 25 punts. El FS Unión Llagostense és vuitè amb 14 punts.

FS Unión Llagostense B – Fénix
El FS Unión Llagostense B, setè amb 13 punts del grup A de la Primera Territorial, rebrà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h el Fènix.

HANDBOL
HC Vallag – Joventut Handbol Mataró B
El Vallag és quart per la cua amb vuit victòries i ocupa llocs de descens. La salvació a la Segona Catalana queda a un punt. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge contra el Joventut Handbol Mataró B, que ocupa el sisè lloc amb 14 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h. Al partit de la primera volta, el Vallag va perdre per 34 a 33.

Joventut Handbol – Salou
El Joventut Handbol ocupa llocs de descens directe i té la salvació a cinc punts. El pròxim partit de l’equip de la nostra localitat serà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h contra el Salou, que ocupa el vuitè lloc amb 13 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van perdre 32 a 16.

FUTBOL
CE La Llagosta – Sentmenat
El CE la Llagosta acaba la primera volta a l’antepenúltim lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 13 punts, empatat amb el penúltim, el Cercle Sabadellès 1856 B. El pròxim partit serà contra el Sentmenat, que és últim amb set punts. A la primera volta, la Llagosta va perdre 2 a 0. El duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Atlètic Masnou – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és penúltim classificat del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb vuit punts i en llocs de descens. El pròxim partit serà la primera jornada de la segona volta i els llagostencs visitaran diumenge el camp de l’Atlètic Masnou, que és quart per la cua amb 13 punts.

PETANCA 
Adrianense – CP La Llagosta femení 
El sènior femení del Club Petanca la Llagosta, líder amb 36 punts, es pot proclamar campió diumenge a l’última jornada de la Tercera Catalana. L’equip té un marge de tres punts amb el segon, el Polinyà, però necessita guanyar el cap de setmana contra l’Adrianense, cuer, o que el Polinyà, que juga contra el Can Mariner, encaixi una derrota. 

Montcada – CP La Llagosta masculí 
El sènior masculí del Club Petanca la Llagosta s’ha assegurat acabar la temporada a la quarta posició del grup 1 de la Tercera Catalana i pujar a la Segona Catalana. L’equip masculí tancarà la temporada el cap de setmana a la pista del Montcada.  

JUDO 
Campionat de Catalunya júnior
L’AE Karate-Judo de la Llagosta organitzarà demà dissabte al CEM El Turó, de 9 a 14 h, el Campionat de Catalunya júnior de judo. La competició comptarà amb prop de 150 judokes, sis dels quals són llagostencs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies