Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El CD La Concòrdia ofereix el trofeu de la lliga a l’Ajuntament

El CD La Concòrdia ha ofert aquesta tarda el títol de lliga a l’Ajuntament de la Llagosta. Al Saló de Plens, una delegació del CD La Concòrdia, encapçalada pel president Antonio Rubio, ha lliurat el trofeu de campió de la temporada 2018-2019 del grup 2 de la Segona Divisió espanyola a l’alcalde, Óscar Sierra, que estava acompanyat per altres dos regidors de l’equip de govern local, Jordi Jiménez i Fran Ruiz.

Durant l’acte, l’alcalde ha destacat la gesta esportiva de la Concòrdia com “la més important d’un equip del nostre municipi” i ha afegit: “estem molt contents de ser un poble humil que té un equip que juga a Segona Divisió, però que juga de Primera”.

El president de la Concòrdia ha obsequiat l’alcalde amb un calendari del 2020 del CD La Concòrdia. “Oferim la copa de campions de la Segona Divisió a l’Ajuntament perquè sempre ens ha fet costat. Estem encantats amb el suport de l’Ajuntament i de l’alcalde, que ens ha vingut a animar a alguns partits”, ha destacat Rubio. En l’acte han pres part altres directius de la Concòrdia i dues jugadores, Paula Jiménez i Sonia Blanco, que han recordat alguns dels millors moments de la temporada passada.

La copa de la lliga, a l’OAC

La copa de campió del grup 2 de la Segona Divisió de la Concòrdia està exposada a la planta baixa de l’edifici consistorial, a l’OAC. El trofeu estarà en aquest emplaçament algunes setmanes per donar l’oportunitat de veure’l a la resta de la ciutadania.

Publicitat

Publicitat