Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta empata contra el Santa Maria de Montcada B (2-2)

El primer equip del CE La Llagosta va empatar dissabte contra el Santa Maria de Montcada B (2-2). Aquest és el tercer partit seguit sense perdre de l’equip llagostenc (dues victòries i un empat).

La Llagosta va marxar al descans amb el gol de Mingo Romero al minut 19. A la represa, els locals van marcar el segon mitjançant Felipe Oliver, al minut 57, però dotze minuts després va escurçar la diferència el conjunt visitant. El 2 a 2 va arribar a les acaballes del duel.

El conjunt llagostenc acaba la primera volta a l’antepenúltim lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 13 punts, empatat amb el penúltim, el Cercle Sabadellès 1856 B. El pròxim partit serà contra el Sentmenat, que és últim amb set punts. A la primera volta, la Llagosta va perdre 2 a 0. El duel tindrà lloc dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat