Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

El sènior masculí i el femení del Club Petanca pugen a la Segona Catalana

El sènior masculí i el femení del Club Petanca La Llagosta han aconseguit l’ascens a la Segona Catalana. El conjunt femení va certificar pujar de categoria fa unes setmanes, mentre que el masculí es va assegurar l’ascens matemàticament ahir diumenge a la pista de la Nova Lloreda després de guanyar per 3 a 13.

El sènior masculí s’ha assegurat acabar la temporada a la quarta posició del grup 1 de la Tercera Catalana quan falta una jornada per acabar la competició. En un principi, l’ascens tan sols havia de ser per als tres primers classificats, però una reestructuració de la Federació Catalana de Petanca permet que els quatre primers pugin. “Al principi de la temporada l’objectiu del sènior masculí era fer una bona competició, però han anat passant jornades i amb aquesta reestructuració hem pogut certificar el quart lloc i un ascens històric”, admet un els directius del club, Jona Ávila, que recorda que encara poden quedar tercers classificats si guanyen el cap de setmana al Montcada i el tercer, l’Amics de Balenyà, perd.

Equip femení. Fotografia: Club Petanca la Llagosta.

Pel que fa al sènior femení, diumenge a Parets podia haver assegurat el títol de lliga del grup 2 de la Tercera Catalana però va perdre 5 a 4 i el segon classificat, el Polinyà, va imposar-se al Santa Coloma B (5- 4) i va esmicolar les opcions llagostenques de celebrar el campionat. L’equip femení té un marge de tres punts amb el Polinyà, però necessita guanyar el cap de setmana contra l’Adrianense, cuer, o que el Polinyà, que juga contra el Can Mariner, encaixi una derrota. “Tenim la diferència particular entre els dos empatada i això fa que els dos equips tinguem opcions de guanyar la lliga. Diumenge se’ns va escapar a Parets el títol, per nervis; però confiem en aquest sènior femení i creiem que serem campiones contra l’Adrianense, que és el cuer, i nosaltres depenem de nosaltres”, diu Ávila, que celebra l’ascens: “és històric per al club, però volem la cirereta amb el títol de lliga”.

Els dos equips sèniors jugaran diumenge fora de casa l’última jornada de la temporada. El masculí ho farà a la pista del Montcada a partir de les 9 h i el femení a la pista de l’Adrianense a les 10 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies